A  KEZDETEK…

A Clarus, mint önálló márka 2000 év végétől van jelen jelen a magyar piacon, és már induláskor is sokévnyi elektronikai, és hangsugárzó tervezési és gyártási tapasztalatra támaszkodott.

KÉSŐBB…

2011-től már saját termékeinket multimédiás környezetbe integrálva is kínáljuk, melyben az egyes eszközök már centralizáltan, egy arra alkalmas helyen kerülnek elhelyezésre:a rendszer vezérlése egyetlen- IOS, vagy Android-  aplikácios alapon  fut.

MOST ITT TARTUNK..

Jelenleg piacvezetők vagyunk Magyarországon a médiahálózatok kialakításában, és folyamatosan innovatív megoldásokat fejlesztünk, és szélesítjük a szolgáltatások palaettáját.

Célunk, hogy a Clarus név túlmutasson a termék márkanéven, és a tapasztalatokat, a szakértelmet egyesítve, mint szolgáltató ismerté váljon a piacon. Folyamatosan telepítünk házimozi rendszereket; szórakozó helyek, üzletek, konferencia termek, szállodák és egyéb létesítmények teljes multimédiás rendszerét fejlesztjük és valósítjuk meg, így nagyon sokféle készülékkel, különböző akusztikájú helyiséggel és számtalan megoldásra váró problémával találtuk már szembe magunkat.

CSAPATRÓL

Közel 20 éve folyamatosan kiváló szakemberek működnek közre a vállalkozás sikerében:szakmailag tökéletesen felkészült munkatársaink dolgoznak a tökéletes végeredményen.

 

CLARUS

A MULTIMÉDIA EVOLÚCIÓJA

 

KERESSEN BENNÜNKET

ITT ÍRJON NEKÜNK