PARTNEREINK

Az épületautomatizálási rendszerek tervezése, kivitelezése, kiépítése komplex rendszer, sokrétű szaktudást igényel: belsőépítészet, gépészet, világítás…mi a legjobbakkal dolgozunk együtt.

Finta Csaba

designer, belsőépítész

A MYD-II társ a célok eléréséhez, akár belsőépítészetről akár formatervezésről legyen szó. A komplex gondolkodás számunkra alapelv, ezért szeretjük az első tervektől a kivitelezésig, formatervezési feladat esetén a gyártásig végigkövetni a munkát. Tapasztalatainkat összegyűjtve nyitva állunk az lehetőségek előtt. Fontos számunkra a személyesség, ezért törekszünk a Megrendelő álmainak pontos megismerésére mielőtt annak közös megvalósításába kezdünk. A végeredmény ízét pedig az a plusz adja meg, melyet mindig hozzáteszünk.
Budapesti Műszaki Egyetem - Gépészmérnök szak (1998), Ipari termék- és formatervező mérnök szak (1998)

http://www.myd2.hu

Szalay Ida

építész

https://www.linkedin.com/in/szalay-ida-a400a644/?ppe=1

Arató Akusztika

Akusztikai tervezés és kivitelezés

Cégünk 1995-ben alakult. Célunk, hogy a kor követelményeihez igazodva magas színvonalú akusztikai tervezési és kivitelezési szolgáltatásokat nyújtsunk középületek, irodaházak, stúdiók, színházak, koncerttermek, sportlétesítmények, lakóépületek beruházásánál, építésénél. Az elmúlt évek alatt számos speciális akusztikai feladatot oldottunk meg.
Teremakusztikai tervezés
Épületakusztikai tervezése
Épületgépészeti berendezések akusztikai tervezése
Hangrendszerek tervezése
Zajmérés
Hanggátlás mérés
Hangelnyelés vizsgálat

WEB:http://aratokft.hu/uj_web/

Horváth István

Épületek hűtése, fűtése

Szakterületünk: az épületek fűtése, hűtése. Ezek takarékos megvalósítása a mai energiahelyzetben létkérdés. Az igazi áttöréshez a legfontosabb lépés, hogy szakítsunk azzal a gondolkodásmóddal, hogy a hőt elő kell állítani. El kell égetni valamit... NEM SZÜKSÉGES! A hő mindenütt körülvesz bennünket, nem előállítani kell tehát, hanem áramoltatni. A melegebb helyről a hidegebb felé. Persze ehhez egy speciális szállítóeszközre van szükség: a hőszivattyúra.
Ez a technológia egy egészen más életminőséget eredményez, hiszen nagyon finom szabályozást tesz lehetővé. A hagyományos berendezésekhez képest szinte űrugrás, ráadásul az üzemelési költség azok minimum fele vagy még kevesebb.

WEB:http://www.budatech.hu/