Multimédiás integráció

Szálloda, hotel és wellness automatizálás.

Az épületautomatika előnyeit a hotelekben , és szállodákban már régóta használják, de az intelligens megoldások ennél jóval tovább mutatnak.
Minden esetben eltérőek az igények, de az intelligens rendszerek programozhatóságuknak köszönhetően minden esetben megoldást nyújtanak.

Szállodai szobák, étterem, recepciós pult, konferencia terem:mind számos vezérlési lehetőséget rejt magában.

ELŐNYEI:

A szállodák hasonló funkciókkal rendelkeznek, mint az okosházak, de a szállodák, és a hotelek esetében a költéghatékonyság és az energia megtakarítás is nagyon fontos.
Az intelligens rendszereknek köszönhetően az üzemeltetési költségek jelentősen csökkenek.

AUDIO RENDSZER

A szállodák életében fontos szerepe van a konferencia szervezésnek, és az üzleti turizmusnak, a magas szinvonalú szolgáltatások biztosítása nagyon fontos szerepet kap.Az intelligens rendszerek segítségével egy kezelőfelületen tudják szabályozni a különféle rendszereket.

VILÁGÍTÁSVEZÉRLÉS

Egy szálloda esetben az épületautomatika a világításvezérlésben kap szerepet.A led technológiával, és a mozgásérzékelőkkel összekapcsolva a világítótestek csak akkor kapcsolódanak fel, ha valóban használja valaki.Fényérzékelőkkel, és időzített kapcsolók használatával a költséghatékonyság tovább növelhető.

HŰTÉS, FŰTÉS

A hűtési, és fűtési költségek  is meghatározóak a szállodáknál a költségcsökkentés szempontjából:ezeket  a rendszereket az intelligens megoldásokkal előre szabályozhatjuk, és ütemezhetjük.A fűtési és hűtési zónák kialakításával pedig nem kell  a teljes épületet fűteni.

JELENLÉTÉRZÉKELÉS

A szobákban lévő jelenlét érzékelő azonosítja a bent tartózkodókat:a kártyás beléptető rendszereknek elég akkor áramot vagy fűtést adni az egyes helyiségekbe, ha valaki tartózkodik ott.
Ha senki nem tartózkodik ott, csökentett funkciók :készemléti fűtés, alap szintű világítás vannak érvényben.

CLARUSMULTICONTROL:ELSŐ A LAKÁSINFORMATIKÁBA

Ha energia, és költséghatékony intelligens épület automatikai megoldásokat szeretne, beszéljünk róla!

KAPCSOLAT